Üdvözöljük a Hidegkúti Lapszabászatunk weboldalán!

Cégünk 1998-óta működik a térségben, 2004-ben költöztünk új telephelyünkre a Hidegkúti út 369.-be. Egy függőleges Holzher lapszabászgéppel és egy Felder gerendás CNC szabászgéppel szabjuk és egy Felder típusú előmarós élzáróval élzárjuk a nálunk rendelt bútorlapokat.

2008-ban megújult erővel kezdtünk bele a válság elején a lapszabászat megmentésébe, bővítettük áruválasztékunkat új márkájú bútorlapokkal, 38-as Kaindl munkalapokkal és jó minőségű kedvező árú Kaindl furnéros faforgácslapokkal. Próbáltuk az emelkedő nagykereskedelmi árakat nem beleépíteni az eladási árainkba.

2011. januárjában egy kis bútorszerelvény üzletet nyitottunk a lapszabászat mellé ahol minden asztalos és barkácsoló megtalálja a bútorszereléshez szükséges alkatrészeket, termékeket. Ezen kívül segítünk ügyfeleinknek a bútorok megtervezésében, elkészítésében és vállaljuk egyedi bútorok gyártását is. Nagy tapasztalattal rendelkezünk konyhabútorok és gardróbszekrények építésében.

2017-ben megnyitottuk új 100m2 bemutató termünket ahol, az Egger, Falco, Kronospan bútorlapokból és az Egger,  Kaindl munkalapokból A/4-es mintákat találhat a hozzánk betérő vásárló. Bemutatótermünkbe hat konyhát és gardróbszekrényt illetve fürdőszoba szekrényeket tekinthet meg a kedves vásárló a legkorszerűbb vasalatokkal felszerelve.